13 iul. 2012

nail polih

Rosul pasional nu a coborat nici in acest sezon de pe podiumul celor mai noi tendinte in materie de manichiura. Si pentru ca moda anului 2012 se caracterizeaza prin indrazneala de a iesi din tipar si prin nonconformism, ai libertatea de a alege clasicul rosu pur sau te poti juca putin cu tonurile, alegand o nuanta de rosu caramiziu sau o combinatie electrica de rosu si fuchsia. Spre deosebire de celelalte nuante de oja care impun anumite reguli in ceea ce priveste lungimea unghiilor, nuantele de rosu sunt mult mai permisive in acest sens.

Rosu pasional

Nuanta BRK14 - http://bit.ly/Lacuri_Ladys
Nuanta BRK28 - http://bit.ly/Lacuri_LadysPhoto: Indragostitele de electrizantul roz sunt privilegiate in sezonul cald 2012, deoarece ojele fuchsia sunt obligatorii in aceasta vara. Veselia si energia acestei culori o recomanda atat vestimentatiei lejere, de zi, care are nevoie de un plus de culoare, cat si tinutelor de seara, binecunoscute pentru indrazneala lor. 

Roz fuchsia 

Nuanta EXP23 - http://bit.ly/Impala_Expert
Nuanta Mini25 - http://bit.ly/Lacuri_Mini 
  Nu aveti cont?
Vreti sa deveniti client Lady's?

Inscriindu-va ca si client Lady's veti primi discounturi la comenzile dumneavoastra.
Folosind acest link http://ladys.ro/create_account.php?din=landing&affId=IFSWDQul, va puteti face cont pe site si puteti COMANDA UN CATALOG GRATUIT sau puteti comanda orice produs. Valoarea minima a comenzii este de 10 lei. TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN TARA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu