12 iun. 2012

UNGHIILE TALE SPUN CELORLALTI CAT DE FRUMOASA ESTI

UNGHIILE TALE SPUN CELORLALTI CAT DE FRUMOASA ESTI


1. Incepe prin inlaturarea cuticulelor. Daca le lasi sa se dezvolte prea mult, vor incetini cresterea unghiei. Nu te repezi nici sa le retezi cu forfecuta pentru ca ele au rolul de a proteja unghia, iar taierea lor deschide calea infectiilor. Inmoaie-ti degetele intr-un bol cu apa calduta si sapun, iar cand cuticulele s-au inmuiat, impinge-le usor spre baza unghiei cu un betisor din lemn.

2. Curata cu ajutorul betisorului celulele moarte de pe suprafata unghiei, prin miscari circulare.

3. Pentru intarirea si
hidratarea unghiilor, maseaza-le cu ulei de masline, ori cu continutul unei capsule de vitamina E.    

4. Pentru protejarea unghiei, foloseste numai lacuri de buna calitate, pentru a evita stergerea repetata cu dizolvant. Acesta ataca structura unghiei, slabind-o. De asemenea, nu coji lacul de pe unghii, pentru ca unghia se zgarie.

5. Unghiile uscate, casante, sunt rezultatul expunerii indelungate la produsele de
curatenie, detergenti de vase etc. De aceea, pentru a evita exfolierea si ruperea lor, poarta intotdeauna manusi din plastic cand utilizezi astfel de substante.

6. Un amestec din sare de bucatarie, cateva picaturi de lamaie si putin ulei este deosebit de eficient pentru stralucirea unghiilor, in special in cazul in care sunt decolorate. Dupa ce le masezi cu acest amestec, inmoaie-le in lapte pentru a le hrani si hidrata.

7.
Lasa unghiile sa respire din cand in cand. Asta inseamna ca nu ar trebui sa mentii lacul pe unghii prea mult timp. Sterge-l dupa o saptamana si lasa-ti unghiile libere o zi sau doua.
 
      Ca sa puteti comanda produsele prezentate pe aceasta pagina, DIN MAGAZINUL NOSTRU, trebuie sa va faceti cont aici: http://ladys.ro/create_account.php?din=landing&affId=IFSWDQul (cu mentiunea ca dupa ce ati facut contul, puteti COMANDA UN CATALOG GRATUIT doar ADAUGANDU-L SINGUR IN COS si accesand butonul FINALIZEAZA. Veti sti ca ati reusit atunci cand primiti confirmarea comandarii catalogului in e-mail. Va ajunge la voi acasa, prin posta in cateva zile sau puteti COMANDA PRODUSUL DORIT dorit / de minim 10 lei/ direct de pe site, soooper asa-i? )
 
      VA RECOMANDAM DIN MAGAZINUL NOSTRU:
 
 
IMP100 - Tratament pentru unghii Calcium Gel   IMP100 - Tratament pentru unghii Calcium Gel   12 ml   9,99 Lei  Cumpara 
 IMP103 - Tratament pentru stimularea cresterii unghiilor   IMP103 - Tratament pentru stimularea cresterii unghiilor   12 ml   9,99 Lei  Cumpara 
 IMP101 - Tratament pentru indepartarea cuticulelor   IMP101 - Tratament pentru indepartarea cuticulelor   12 ml   9,99 Lei  Cumpara 
 IMP104 - Luciu de sigiliu pentru manichiura   IMP104 - Luciu de sigiliu pentru manichiura   12 ml   9,99 Lei  Cumpara 
 IMP102 - Intaritor pentru unghii   IMP102 - Intaritor pentru unghii   12 ml   9,99 Lei  Cumpara 
 IMP105 - Tratament pentru unghii cu vitamine   IMP105 - Tratament pentru unghii cu vitamine   12 ml   9,99
 

2 comentarii: