24 dec. 2011

URARI DE CRACIUN 

IMPART CU VOI URARILE MINUNATE ALE FETELOR DIN CONCURSUL NR 1Coman Ramona
De Craciun , Mosul sa va aduca un saculetz plin de dragoste, sanatate, bucurii si multe multe cadouri minunate pe care sa nu le uitati niciodata. Sa fie un Craciun de neuitat pentru toata lumea. Sarbatori frumoase!
Haba Daniela  

Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile!Craciun Fericit si La multi ani!! 

Camelia Kawadri 

Fie ca sarbatorile sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor dragi. LA MULTI ANI! 

Ioana Alina 

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Tiziana Eu 

Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca numai bucurie, sanatate si prosperitate. Craciun fericit alaturi de familie si cei dragi.

Savu Florentina 

Sarbatorile-au venit , noi frumos ne-am pregatit . Braduleti impodobim , noi cadouri sa primim . Sanatate va uram , LA MULTI ANI si Ho Ho Ho !!! Craciun fericit tuturor !!

Elena Gheorghe

 Pentru tine de Craciun
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin, 
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
 


Nicoleta Ciocoiu

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun fericit si La multi ani!

Simon Paula  

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! Craciun Fericit si La Multi Ani!:*♥

Nita Florina 

Fie ca lumina sfanta a mesei de Craciun sa va incalzeasca sufletul si sa va umple casa de bucuria Nasterii Domnului. Sarbatorile de iarna sa va aduca toate cele bune, impreuna cu urarile noastre de bine. Un Craciun Fericit!

Andreea Imbuzan

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit si Sarbatori fericite! 
 
Mihai Cristina

Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Marie M. Maria 

Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

Luminita Sandru 

Craciun fericit si imbelsugat pentru toata lumea,prezenta in acest momet aici!

 Mihai Georgiana

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti, 
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

  
Diana Iulia 

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Diana Tataru 

stai in sanul familiei ,bucura-te de caldura si dragostea lor ,mangaie usor fulgii de nea care cad in inima ta si lumina stralucitoare sa te ajute sa-ti fie sufletul luminos!!iar Craciunul sa fie unul invelit cu o patura de dragoste colorata in mii de culori!Sarbatori fericite!!

      ·

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu